Interieur trends

We zijn alweer drie maanden verder in het nieuwe jaar. De goede voornemens om vaker naar de sportschool te gaan, kunnen we nu echt naast ons neer leggen. Iets wat wel heel leuk is om je op te richten nu het voorjaar weer begint, zijn de nieuwe trends in interieurland. Want die blijven maar vernieuwen. Zo kan je om een aantal trends echt niet heen en dat moet je ook niet willen. Het is namelijk zo leuk om af en toe wat kleine aanpassingen te verrichten in je huis. Denk aan meubels, kleuren en materialen. In dit artikel daarom ook wat populaire trends toegelicht.

Zo zie je nu opeens een hype rondom ‘eetstoelen’. Iets wat overduidelijk niet kan ontbreken in je keuken/woonkamer. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele, unieke vormen en kleuren. Door je oude, versleten stoelen weg te doen en nieuwe, hippe te scoren, heb je met een kleine aanpassing je eethoek gelijk geüpgraded. Zo zijn leren eetkamerstoelen op het moment helemaal in.

Een andere trend die veel wordt gezien deze dagen is de landelijke woonstijl. Hierdoor krijgt je huis een gezellige, maar vooral warme touch. Je zou ervoor kunnen kiezen om landelijke eetkamerstoelen toe te voegen aan je interieur. Als we het dan toch over eetstoelen hebben. Maar natuurlijk kan je het landelijke ook op veel andere manieren terug kunnen laten komen. Denk aan een eettafel, televisie-meubel etc.

Tot slot is color blocking helemaal van deze tijd. Denk hierbij aan verschillende felle kleuren te combineren met elkaar. Het is misschien heftig en je hebt er lef voor nodig, maar het zorgt voor een onwijs speelse maar ook trendy look in je kamer. Al moet je er in het begin misschien even aan.