Meer Leer

Dit voorjaar zijn er weer een enorm aantal nieuwe trends bijgekomen betreft interieur. Om een aantal trends kan je dan ook echt niet heen. Zo eens in aantal maanden/jaren is het weer leuk om met verschillende kleuren, vormen en materialen te spelen in je huis. Zo zie je bijvoorbeeld veel vintage, planten, wood en color blocking terugkomen in de verschillende interieur stijl. In dit artikel gaan we het vooral over leer in je huis hebben. Je ziet het steeds vaker terug komen en je kan er ontzettend veel leuke dingen mee.

Door leren interieuritems te kopen voor in je huis, kan je een gave industriële creëren. Er zijn tegenwoordig wel een aantal winkels die raad weten met leer. Zo maken en verkopen ze bij profijtmeubels erg mooie leren eetkamerstoelen met wieltjes. Door het aanschaffen van leren stoelen, die precies aan jouw wensen voldoen kan je direct de hele look en feeling in je huis veranderen. Wieltjes onder je stoelen is ook nog eens heel handig. Geen onnodige krassen meer op je vloer en je kan er makkelijk door bewegen. Heb je inmiddels genoeg stoelen in huis staan? Dan is een eetkamerbank van leer misschien wel een leuk item voor jou! Een eetkamerbank zie je ook steeds vaker terugkomen in hedendaags interieur. Je kan het leuk aankleden en het staat ook erg gezellig.

Maar er zijn ook minder aangrijpende opties om het materiaal leer in jouw interieur te verwerken. Zo kan je bijvoorbeeld leerstroken gebruiken als handvaten. Pak een mooi stuk hout en maak het leer eraan vast. Op deze manier is het heel makkelijk om zelf een mooi dienblad te maken.

Een laatste leer tip is, dat je er ook mooie en stevige hangers van kan maken. Dit komt net wat stylischer en stoerder over. Zo kan je er bijvoorbeeld planken mee ophangen. Over de leertrends van dit voorjaar kunnen we nog erg lang doorpraten. Maar voor nu waren dit de keyitems.