Eerst de muren en de plafonds en dan het mooie interieur

Zodra een kamer leeg is dan zie je eigenlijk pas hoe de muren en het plafond er echt uitzien. Toen de kamer nog vol stond met meubels en kasten en er nog schilderijen aan de muur hingen, viel het allemaal niet zo op. Maar nu het leeg is zie je de verkleuringen, vlekken en gaten wel! Dus voor je jouw mooie nieuwe interieur in de kamer plaatst, is het verstandig om de muren en het plafond te laten doen. Maar dat is een hele klus zal je waarschijnlijk denken, en de meubels komen over twee weken al! Geen paniek, neem gewoon contact op met de binnenschilder!

Hulp van de binnenschilder

Vul het contactformulier op de website binnenschilder.net in en je ontvangt spoedig meerdere offertes van binnen schilders uit jouw regio, waaruit jij zelf kan kiezen. Kies voor de binnenschilder die het goedkoopste is, of die het snelst tijd heeft om jouw muren te schilderen en jouw plafond te sauzen.

Besteed het schilderen van de muren en het sauzen van het plafond uit

Wellicht heb je zelf wel eens de muren geschilderd of een plafond gesausd, dan weet jij als geen ander dat dit geen eenvoudige klus is als je het ook nog eens netjes wil doen. Vraag hulp bij een vakman en laat het doen! Je zult zien dat de prijs meevalt ten opzichte van het werk dat je er zelf aan zou hebben. Verf en kwasten kopen, afdekzijl voor de vloer halen, een trap regelen en dan nog eens de tijd die je er mee bezig bent. Daarnaast weet je zeker dat het nu netjes gebeurd en je op tijd bent. Want op het moment dat je nieuwe interieur arriveert zijn de muren geschilderd en het plafond gesausd. Waardoor mooie meubels nog mooier staan!